מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם, ומעסים את הנתח היטב.
שלב 2
0 דקות
בעזרת סכין חדה, עושים חורים בבשר. נועצים שיני שום בחורים שיצרנו, ומזלפים על הבשר את שמן הזית.
שלב 3
0 דקות
מניחים את הבשר על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. מפזרים את הרוזמרין על הבשר.
שלב 4
15 דקות
בתנור שחומם מראש, אופים כ-15 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות.
שלב 5
60 דקות
מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות, ואופים עוד שעה.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את הנתח מהתנור, ומעבירים אותו לצלחת הגשה.
שלב 7
0 דקות
הכנת הרוטב: מגרדים את שאריות הנוזלים מהתבנית, ומעבירים אותן לסיר קטן, מוסיפים את היין, תאנים, רוטב בסיס לבישול, אבקת מרק, קינמון, ציפורן ואניס. מצמצמים על הגז עד שהרוטב מסמיך. מגישים את הרוטב כליווי לבשר.
שלב 8
0 דקות
מגישים חם מהתנור ופורסים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם, ומעסים את הנתח היטב.
שלב 2
מתוך
8
בעזרת סכין חדה, עושים חורים בבשר. נועצים שיני שום בחורים שיצרנו, ומזלפים על הבשר את שמן הזית.
שלב 3
מתוך
8
מניחים את הבשר על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. מפזרים את הרוזמרין על הבשר.
שלב 4
מתוך
8
בתנור שחומם מראש, אופים כ-15 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות, ואופים עוד שעה.
שלב 6
מתוך
8
מוציאים את הנתח מהתנור, ומעבירים אותו לצלחת הגשה.
שלב 7
מתוך
8
הכנת הרוטב: מגרדים את שאריות הנוזלים מהתבנית, ומעבירים אותן לסיר קטן, מוסיפים את היין, תאנים, רוטב בסיס לבישול, אבקת מרק, קינמון, ציפורן ואניס. מצמצמים על הגז עד שהרוטב מסמיך. מגישים את הרוטב כליווי לבשר.
שלב 8
מתוך
8
מגישים חם מהתנור ופורסים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0