המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מורחים את נתח הסינטה מכל צדדיו בחרדל ורוטב בסיס אסם.
כותשים יחד מחצית מכמות הפלפל, כמה כפות שמן זית, טימין ורוזמרין, עד לקבלת מרקם משחתי.
מורחים על הנתח בצידו של השומן.
כותשים גס את יתרת הפלפל, ומפזרים מעל הנתח. משהים במקרר לספיגת טעמים עד שעתיים.
מחממים תנור לחום גבוה של 200-250 מעלות.
מסדרים בתבנית פלחי תפוחי אדמה ובצל אדום, ממליחים ומפלפלים.
שמים מעל רשת צלייה, ומעליה את הנתח צולים כ-15 דקות לסגירת הבשר.
לאחר מכן, מורידים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות את הנתח עד לדרגת מדיום. הנתח צריך להיות בטמפרטורה של עד 54 מעלות. להיעזר במד חום.
לאחר הצלייה, מכסים את הנתח בנייר כסף כעשר דקות, ורק לאחר מכן אפשר לפרוס את הנתח. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0