המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את חומרי המרינדה, מורחים על נתח הסינטה, ומפזרים פלפל גרוס על כל הנתח.
מניחים את הבשר על רשת למשך שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור לחום גבוה של 240 מעלות, וצולים את הנתח 5 דקות.
מורידים את הטמפ' ל-160 מעלות.
משאירים בתנור עוד 15-20 דקות.
מניחים לנתח להתקרר, ומכניסים למקרר מוקדם ככל האפשר.
כאשר הנתח קר, פורסים לפרוסות דקות כמו פסטרמה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0