המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את חומרי המרינדה, מורחים על נתח הסינטה, ומפזרים פלפל גרוס על כל הנתח.
מניחים את הבשר על רשת למשך שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור לחום גבוה של 240 מעלות, וצולים את הנתח 5 דקות.
מורידים את הטמפ' ל-160 מעלות.
משאירים בתנור עוד 15-20 דקות.
מניחים לנתח להתקרר, ומכניסים למקרר מוקדם ככל האפשר.
כאשר הנתח קר, פורסים לפרוסות דקות כמו פסטרמה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0