המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת פירורי לחם בחמאה, מתבלים באבקת מרק, ומניחים בתחתית תבנית עמוקה ומשומנת כמחצית הכמות.
מבשלים תפו"א עד לרכותם ומקלפים.
פורסים את תפו"א בעובי 1/2 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית.
מגרדים מעל ביצים קשות.
מערבבים בקערה שמנת חמוצה עם שמנת מתוקה, מורחים מעל הביצים ומפזרים מעל פירורי לחם. יוצרים שכבה נוספת של תפו"א, ביצים קשות ופירורי לחם. מעל הכל מפזרים את הקשקבל. *ניתן להמיר את הקשקבל בגבינת פרמזן מגוררת. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכסים באלומיניום, ומכניסים לתנור ב-170 מעלות ל-35 דקות.
עשר דקות לפני הסיום, מורידים את רדיד האלומיניום להשחמה.
מגישים בצלחת הגשה ואוכלים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0