המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את הסיר במשך דקה על להבה בינונית-גדולה. מוסיפים כף מהשמן ואת קוביות הבצל ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם במשך 3-4 דק', עד שהבצל מזהיב מעט.
מוסיפים את רצועות הפלפלים ועוד כף מהשמן, ומטגנים כ-4 דק', עד ששולי רצועות הפלפלים משחימים.
מוסיפים את קוביות החצילים וכף השמן שנותרה, ומטגנים, תוך ערבוב עדין של 3-4 דק', עד שקוביות החצילים מאבדות מעט מנפחן, ומשנות את צבען.
מוסיפים את הקישואים, השום, העגבניות, המלח, הפלפל והטימין, ומערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-15 דקות, עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין נגיסים ושומרים על צורתם. מערבבים בעדינות פעמיים במהלך הבישול.
הגשה: אם רוצים, חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות, ומערבבים עם הרטטוי. מגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0