המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר על להבה גבוהה ממיסים את החמאה, מוסיפים את שיבולת השועל ואת הדבש ומערבבים קצת, מנמיכים את הלהבה ומערבבים 5 דקות,
מסירים מהאש מוסיפים את הפיסטוק חלבי ומערבבים.
יוצקים לתבנית ומשטחים, מכסים בנילון נצמד ומקררים כשלוש שעות. אח"כ חותכים לרבעים, מסדרים בעטרות נייר להגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0