ממיסים את השוקולד המריר במעט מים ושמן, אפשר במיקרו.
שלב 2
0 דקות
לוקחים חתיכה קטנה של מרציפן, יוצרים צורה של ריבוע (ממש כמו קוביה קטנה), טובלים צד אחד של המרציפן בשוקולד המומס, טובלים מיד בסוכריות צבעוניות ומניחים במנג'ט.
שלב 1
מתוך
2
ממיסים את השוקולד המריר במעט מים ושמן, אפשר במיקרו.
שלב 2
מתוך
2
לוקחים חתיכה קטנה של מרציפן, יוצרים צורה של ריבוע (ממש כמו קוביה קטנה), טובלים צד אחד של המרציפן בשוקולד המומס, טובלים מיד בסוכריות צבעוניות ומניחים במנג'ט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0