המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס את השוקולד, להוסיף את חמאת הבוטנים ולערבב עד שהיא נמסה ומתקבלת תערובת אחידה, חלקה ומבריקה.
להוסיף את פצפוצי האורז ולערבב עד שכל הפצפוצים נטמעים ועטופים בתערובת השוקולד.
להשטיח בתבנית. אפשר לרפד בנייר אפייה.
לציפוי: להמיס שוקולד לבן + חמאת בוטנים עד קבלת תערובת אחידה, חלקה ומבריקה.
יוצקים את התערובת שכבת פצפוצי האורז בתבנית. ניתן לקשט עם שברי שוקולד מריר.
מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0