המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים שוקולד מריר עם חמאה, מוסיפים את פצפוצי האורז.
מערבבים היטב ומוזגים לתבנית חד פעמית.
משטחים בעזרת כף רטובה ומעבירים למקפיא להתייצבות.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב.
ממיסים שוקולד לבן. מצננים.
מערבבים את השוקולד הלבן עם מחצית הקצפת ומוזגים מעל שכבת פצפוצי האורז, מכניסים למקפיא ל-30 דקות.
ממיסים שוקולד חלב נוגט ומצננים. מערבבים עם יתרת הקצפת ומוזגים כשכבה אחרונה. מכניסים למקפיא ל-60 דקות לפחות.
חותכים לריבועים בעזרת סכין טבולה במים רותחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0