המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחוררים מעט את החצילים ושוטפים אותם היטב.
מעבירים לסיר וממלאים במים עד כיסוי החצילים.
מביאים לרתיחה, מורידים מהאש ומסננים את החצילים.
מחזירים לסיר, ממלאים שוב במים עד כיסוי החצילים ומביאים לרתיחה.
מסננים את החצילים ומעבירים לסיר ללא נוזלים.
מוסיפים לסיר קילו סוכר, כף מיץ לימון, מקל קינמון וציפורן, עד שהסוכר נמס.
מוסיפים כף קינמון, מכסים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך (בין שעה וחצי לשעתיים).
מקררים היטב ומעבירים לקופסא אטומה או צנצנת ושומרים במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0