המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הצימוקים.
מבשלים בסיר את הסוכר, מים, מקל קינמון, ציפורן וכפית קינמון, עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים, ממתינים שהסוכר יימס, ומוסיפים את הלימון והגלוקוזה.
מבשלים 10 דקות נוספות, ומוסיפים את אגוזי המלך.
מבשלים עוד מספר דקות, מקררים היטב, ומאפסנים בקופסה או צנצנת אטומה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0