המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הצימוקים.
מבשלים בסיר את הסוכר, מים, מקל קינמון, ציפורן וכפית קינמון, עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים, ממתינים שהסוכר יימס, ומוסיפים את הלימון והגלוקוזה.
מבשלים 10 דקות נוספות, ומוסיפים את אגוזי המלך.
מבשלים עוד מספר דקות, מקררים היטב, ומאפסנים בקופסה או צנצנת אטומה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0