המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים גס את השזיפים ומניחים בתבנית גדולה (עדיף פיירקס).
מפזרים מעל קינמון, ציפורן וקליפת לימון ומכסים בסוכר.
מטפטפים מעל את החומץ ואופים בחום בינוני 90 דקות.
מוציאים מהתנור, מערבבים, מצננים לטמפרטורת החדר, מעבירים לצנצנות ושומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0