המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את התפוחים ופורסים לפלחים. שמים בסיר.
פורסים את הלימון עם הקליפה ומוסיפים לתפוחים.
מוסיפים לסיר את הסוכר.
מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כשעה או עד שהסוכר והתפוחים מסמיכים ומקבלים צבע זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0