המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
כותשים במכתש ועלי את ההל עם האניס והפלפל השחור בצורה גסה.
מכניסים את התערובת יחד עם שאר החומרים לסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של כ-25 דקות לקבלת מרקם סמיך וריבתי.
מעבירים לצנצנות מעוקרות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0