המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
כותשים במכתש ועלי את ההל עם האניס והפלפל השחור בצורה גסה.
מכניסים את התערובת יחד עם שאר החומרים לסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של כ-25 דקות לקבלת מרקם סמיך וריבתי.
מעבירים לצנצנות מעוקרות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0