מרתיחים את המרק בסיר בינוני ומשאירים על להבה נמוכה.
שלב 2
0 דקות
מקלפים את הבצל וקוצצים.
שלב 3
0 דקות
מחממים חצי מכמות החמאה בסיר בינוני ומטגנים את הבצל עד שמתרכך ונעשה שקוף.
שלב 4
0 דקות
שוטפים את האורז במסננת ומנקזים היטב את המים. מוסיפים לבצל ובוחשים דקה. מוסיפים את היין, מלח ופלפל ומבשלים על להבה בינונית, תוך בחישה תכופה עד שהיין נספג כולו באורז.
שלב 5
20 דקות
מנמיכים את הלהבה מתחת לסיר האורז ומוסיפים לאורז חצי כוס מהמרק הרותח. מבשלים תוך בחישה תכופה עד שכל המרק נספג. ממשיכים להוסיף עוד מהמרק הרותח, חצי כוס בכל פעם, ובוחשים עד שנספג באורז. משך הבישול הכללי כ-20 דקות.
שלב 6
0 דקות
מסירים את הסיר מהלהבה ובוחשים לתוך האורז את החמאה שנותרה.
שלב 1
מתוך
6
מרתיחים את המרק בסיר בינוני ומשאירים על להבה נמוכה.
שלב 2
מתוך
6
מקלפים את הבצל וקוצצים.
שלב 3
מתוך
6
מחממים חצי מכמות החמאה בסיר בינוני ומטגנים את הבצל עד שמתרכך ונעשה שקוף.
שלב 4
מתוך
6
שוטפים את האורז במסננת ומנקזים היטב את המים. מוסיפים לבצל ובוחשים דקה. מוסיפים את היין, מלח ופלפל ומבשלים על להבה בינונית, תוך בחישה תכופה עד שהיין נספג כולו באורז.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה מתחת לסיר האורז ומוסיפים לאורז חצי כוס מהמרק הרותח. מבשלים תוך בחישה תכופה עד שכל המרק נספג. ממשיכים להוסיף עוד מהמרק הרותח, חצי כוס בכל פעם, ובוחשים עד שנספג באורז. משך הבישול הכללי כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מסירים את הסיר מהלהבה ובוחשים לתוך האורז את החמאה שנותרה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0