המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בחמאה את השום והבצל על להבה גבוהה, ומתבלים במעט מלח ובפלפל שחור גרוס.
כשהבצל מתחיל להשחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פתיתים ושמנת מתוקה ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות, עד שהשמנת נספגת בפתיתים.
מוסיפים בצל ירוק ומנגולד ומכבים את הלהבה.
מוסיפים קשקבל מגוררת, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0