המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את גריסי הפנינה וכוס מים בסיר (עדיף רחב) ומרתיחים. מערבבים מדי פעם.
מאדים את המים כמעט קליל ומוסיפים את הכוס השנייה.
חוזרים על התהליך גם עם הכוס השלישית (מטרת החזרה על התהליך היא לרכך את הגריסים ולגרום להם להוציא עמילן).
מוסיפים את הכוס הרביעית ואת עשבי התיבול ומרתיחים כמעט עד אידוי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0