המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית במחבת כבדה ועמוקה. מוסיפים בצל ושום, ומאדים דקה או שתיים.
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, וכשהאורז חם למגע יד, מוסיפים את היין, ומערבבים.
נותנים ליין להתאדות מעט, ואז מוסיפים את הירקות וכמות מהמרק עד כדי כיסוי. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בעדינות כל 3-2 דק'.
כל פעם כשהמרק שבמחבת נספג באורז, מוסיפים עוד מרק, עד שהאורז מוכן אבל עדיין רטוב מעט, זמן הבישול 20-18 דקות. בדקות הבישול האחרונות, טועמים מדי פעם לבדוק אם האורז מוכן.
זורים עלי ריחן ונענע.
מגישים בליווי גבינת פרמזן מגוררת. בתיאבון! *ניתן להמיר את הפטריות שמפיניון בפטריית פורטבלו אחת גדולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0