המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם את ציר מרק העוף ולשמור שיהיה חם.
במחבת כבדה לחמם 1/4 כוס חמאה עם שמן זית. להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא נהיה שקוף. להוסיף את האורז ולערבב עד שנספגים הטעמים.
להוסיף את מרק העוף. לבשל את האורז כ-15 דקות, להוסיף את גבינת העיזים, הארוגולה והעגבניות המיובשות. להמשיך לבשל עד שהאורז אל דנטה.
לחמם את הגריל ולהניח את חתיכות גבינת העיזים על מגש המתאים לגריל. לצלות עד שהגבינה מזהיבה ומתחילה להיות נמסה.
לקחת את האורז שבישלנו קודם, לערבב לתוכו את הפרמזן ואת שתי כפיות החמאה הנותרות.
מגישים מהריזוטו בקערות אישיות ומעל כל קערה להניח גבינת עיזים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0