המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים גס את הפטריות ומקפיצים אותן שתיים שלוש דק' על אש חזקה במחבת יחד עם 50 גרם חמאה. מסירים מהאש ובוזקים על הפטריות את הפטרוזיליה הקצוצה. מניחים בצד.
בסיר בינוני ממיסים חמישים גרם חמאה ומטגנים בה את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את האורז וממשיכים בטיגון במשך כ 3 דקות, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים לתבשיל את היין, מגבירים את הלהבה ומאדים את היין כמעט לחלוטין. מנמיכים את הלהבה ומתחילים לצקת את ציר העוף בהדרגה ותוך כדי ערבוב. יוצקים מצקת אחת בכל פעם.
לאחר כעשר דקות, מוסיפים את תערובת הפטריות והפטרוזיליה לסיר עם האורז. מערבבים וממשיכים בהוספת הציר בהדרגה, עד שהאורז מוכן. תהליך זה ימשך לאורך כעשר דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים. מסירים מהאש, ומוסיפים 50 גרם חמאה. מערבבים בכף עץ עד שהחמאה תימס ותיספג באורז.
מוסיפים את גבינת הפרמזן, ומערבבים. ממתינים דקה או שתיים ומגישים. אפשר לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0