קוצצים גס את הפטריות ומקפיצים אותן שתיים שלוש דק' על אש חזקה במחבת יחד עם 50 גרם חמאה. מסירים מהאש ובוזקים על הפטריות את הפטרוזיליה הקצוצה. מניחים בצד.
שלב 2
3 דקות
בסיר בינוני ממיסים חמישים גרם חמאה ומטגנים בה את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את האורז וממשיכים בטיגון במשך כ 3 דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לתבשיל את היין, מגבירים את הלהבה ומאדים את היין כמעט לחלוטין. מנמיכים את הלהבה ומתחילים לצקת את ציר העוף בהדרגה ותוך כדי ערבוב. יוצקים מצקת אחת בכל פעם.
שלב 4
0 דקות
לאחר כעשר דקות, מוסיפים את תערובת הפטריות והפטרוזיליה לסיר עם האורז. מערבבים וממשיכים בהוספת הציר בהדרגה, עד שהאורז מוכן. תהליך זה ימשך לאורך כעשר דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 5
0 דקות
מערבבים. מסירים מהאש, ומוסיפים 50 גרם חמאה. מערבבים בכף עץ עד שהחמאה תימס ותיספג באורז.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את גבינת הפרמזן, ומערבבים. ממתינים דקה או שתיים ומגישים. אפשר לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה.
שלב 1
מתוך
6
קוצצים גס את הפטריות ומקפיצים אותן שתיים שלוש דק' על אש חזקה במחבת יחד עם 50 גרם חמאה. מסירים מהאש ובוזקים על הפטריות את הפטרוזיליה הקצוצה. מניחים בצד.
שלב 2
מתוך
6
בסיר בינוני ממיסים חמישים גרם חמאה ומטגנים בה את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את האורז וממשיכים בטיגון במשך כ 3 דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים לתבשיל את היין, מגבירים את הלהבה ומאדים את היין כמעט לחלוטין. מנמיכים את הלהבה ומתחילים לצקת את ציר העוף בהדרגה ותוך כדי ערבוב. יוצקים מצקת אחת בכל פעם.
שלב 4
מתוך
6
לאחר כעשר דקות, מוסיפים את תערובת הפטריות והפטרוזיליה לסיר עם האורז. מערבבים וממשיכים בהוספת הציר בהדרגה, עד שהאורז מוכן. תהליך זה ימשך לאורך כעשר דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים. מסירים מהאש, ומוסיפים 50 גרם חמאה. מערבבים בכף עץ עד שהחמאה תימס ותיספג באורז.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את גבינת הפרמזן, ומערבבים. ממתינים דקה או שתיים ומגישים. אפשר לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0