המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן למשך שלוש דקות, עד שמזהיב, מוסיפים את הכרובית ומאדים כמה דקות.
מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ומערבבים הכל.
שופכים פנימה את המים ומבשלים. מערבבים מדי פעם.
מבשלים כ-20 דקות עד שהכרובית מבושלת לגמרי והנוזלים התאדו.
מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן (לפי הטעם).
מערבבים היטב ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0