המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן למשך שלוש דקות, עד שמזהיב, מוסיפים את הכרובית ומאדים כמה דקות.
מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ומערבבים הכל.
שופכים פנימה את המים ומבשלים. מערבבים מדי פעם.
מבשלים כ-20 דקות עד שהכרובית מבושלת לגמרי והנוזלים התאדו.
מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן (לפי הטעם).
מערבבים היטב ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0