המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר או מחבת שמים את שמן הזית והחמאה.
קוצצים את הבצל הסגול דק וקוצצים את שיני השום.
מטגנים בשמן עם החמאה מעט עד שנוצר ריח טוב באוויר, מוסיפים את התימין והפלפל הגרוס.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-5 דקות עד שהן מעט מתרככות.
מוסיפים חבילת פתיתים ו-1 כפית מלח ומערבבים.
שמים בקערה 600 מ״ל מים רותחים, מוסיפים 3 כפות אבקת מרק פטריות ומערבבים היטב, זה ישמש כציר.
מוסיפים עם מצקת כל פעם קצת נוזל ומערבבים כ-10 דקות על אש נמוכה, מוסיפים כל פעם קצת מהנוזל.
מדי פעם אפשר לכסות לדקה שתיים עם מכסה, לפתוח לערבב להוסיף נוזל ושוב לסגור.
ברגע שהפתיתים מתרככים מעט אך עדיין לא מדי מוסיפים את השמנת וממשיכים לערבב עד ריכוך.
מוסיפים פרמז׳ן ממשיכים לערבב ומגישים מיד חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2