מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית, ומערבבים עד קבלת נוזל אחיד וחלק. מניחים את רצועות הבשר בקערה. יוצקים לקערה את נוזל המרינדה. מערבבים, ומשרים את הבשר למשך כ-30 דקות.
שלב 2
0 דקות
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את קוביות החציל, ומטגנים במשך כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים, ומניחים בכלי עם נייר סופג.
שלב 3
0 דקות
נפטרים מעודפי השמן בווק, ומשאירים רק שכבת שמן דקה לכיסוי פני הווק. מוסיפים את רצועות האנטריקוט לווק הלוהט, ומקפיצים אותן במשך כדקה אחת, עד שהבשר נאטם ומשנה את צבעו. מוציאים את הבשר מהווק, ומניחים בכלי.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לווק מעט שמן וכן את קוביות הבצל והפלפל, ומקפיצים במשך כ-2 דקות, ומוציאים לכלי.
שלב 5
0 דקות
יוצקים לווק את חומרי הרוטב, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות, עד שמתקבל רוטב אחיד וסמיך.
שלב 6
0 דקות
מחזירים לווק את החצילים, הבצל, הפלפל ורצועות הבשר, ומערבבים במשך כדקה אחת עד שהרוטב עוטף אותם, ומסירים מהכיריים. מגישים לצד אורז ומפזרים מעל עלי כוסברה קצוצים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית, ומערבבים עד קבלת נוזל אחיד וחלק. מניחים את רצועות הבשר בקערה. יוצקים לקערה את נוזל המרינדה. מערבבים, ומשרים את הבשר למשך כ-30 דקות.
שלב 2
מתוך
6
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את קוביות החציל, ומטגנים במשך כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים, ומניחים בכלי עם נייר סופג.
שלב 3
מתוך
6
נפטרים מעודפי השמן בווק, ומשאירים רק שכבת שמן דקה לכיסוי פני הווק. מוסיפים את רצועות האנטריקוט לווק הלוהט, ומקפיצים אותן במשך כדקה אחת, עד שהבשר נאטם ומשנה את צבעו. מוציאים את הבשר מהווק, ומניחים בכלי.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לווק מעט שמן וכן את קוביות הבצל והפלפל, ומקפיצים במשך כ-2 דקות, ומוציאים לכלי.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים לווק את חומרי הרוטב, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות, עד שמתקבל רוטב אחיד וסמיך.
שלב 6
מתוך
6
מחזירים לווק את החצילים, הבצל, הפלפל ורצועות הבשר, ומערבבים במשך כדקה אחת עד שהרוטב עוטף אותם, ומסירים מהכיריים. מגישים לצד אורז ומפזרים מעל עלי כוסברה קצוצים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0