המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבשר לרצועות דקיקות. מערבבים את חומרי המישרה ומוסיפים את הבשר, משאירים ביחד שעתיים ומסננים. מסדרים את הבשר על מגש ובוזקים עליו מעט קורנפלור.
מערבבים מי קרח בחלמון ובקמח. כדאי להכין את הבלילה ברגע האחרון.
טובלים את הבשר בבלילה ומטגנים בשמן לוהט.
סופגים מעט בנייר סופג ומגישים בקערית, אפשר על עלי חסה רעננים, עם הרטבים הנפלאים של אסם: צ'ילי מתוק וטריאקי. נפלא גם עם רטבים "מערביים" כמו רוטב אלף האיים או רוטב שום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0