המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים מספר דקות עד שהבשר מקבל גוון לבן. מוציאים את הבשר לצלחת.
מוסיפים את רצועות הבצל לסיר ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את השום, פרוסות הגזרים, מאדים כ-5 דק' ומערבבים היטב.
מוסיפים את קוביות העגבנייה ואת רצועות העוף ומערבבים. מתבלים בהריסה, כמון, כורכום, מלח ופלפל. מערבבים ויוצקים חצי מכמות הנוזלים.
מכסים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה ואת יתר הנוזלים. מכסים ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית.
מנמיכים את הלהבה, טועמים, מתקנים תיבול וממשיכים לבשל עוד 10 דקות .
מגישים חם על מצע של גרגרי אורז לבן מבושל. מעטרים בעלי פטרוזיליה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0