המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את חומרי הבלילה בקערה, היטב, כדי שלא ישארו גושים של קמח.
הבלילה אמורה לצאת מעט סמיכה. אם היא נוזלית מדי, אפשר להוסיף מעט קמח, ואם סמיך מדי להוסיף מעט מים.
להכניס לקערת הבלילה את רצועות החזה עוף, כדאי להשאיר אותם בבלילה שעה לפחות.
לטגן את הרצועות עד שישחימו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0