המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את חומרי הבלילה בקערה, היטב, כדי שלא ישארו גושים של קמח.
הבלילה אמורה לצאת מעט סמיכה. אם היא נוזלית מדי, אפשר להוסיף מעט קמח, ואם סמיך מדי להוסיף מעט מים.
להכניס לקערת הבלילה את רצועות החזה עוף, כדאי להשאיר אותם בבלילה שעה לפחות.
לטגן את הרצועות עד שישחימו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0