המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקפיצים בווק עם שמן חם את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים שום, ג'ינג'ר ועוף, ומקפיצים עד שהעוף מלבין לגמרי.
מוסיפים ברוקולי, סויה, סוכר ואם רוצים גם אטריות. מקפיצים עוד 3-4 דקות.
מוסיפים את הקשיו, מקפיצים דקה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0