המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לקערה את חומרי המרינדה ומערבבים היטב.
מוסיפים את רצועות חזה העוף ומשרים אותם במשך כ 60 דקות.
יוצקים את השמן לסיר קטן ומחממים.
מוסיפים לסיר את השום והג'ינג'ר, ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב למשך זמן קצר מאוד.
מוסיפים לסיר את הקארי האדום,ומערבבים היטב.
מוסיפים לסיר את יתרת מצרכי הרוטב, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מורידים את סיר הרוטב מהכיריים.
יוצקים שמן עמוק לסיר, ומחממים לטמפרטורה גבוהה. לצלחת עם קמח, מוסיפים את קוביות החצילים, ומצפים אותם.
מכניסים את קוביות החצילים המקומחות לסיר עם השמן החם, ומטגנים אותן עד שהן מזהיבות.
מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר, ומניחים בקערה עם נייר סופג. מוסיפים לסיר עם השמן את קוביות הבצל והפלפלים ומטגנים במשך כ- 2 דקות.
מוציאים מהסיר ומניחים בקערה עם החצילים.
מחממים בווק 3 כפות שמן על להבה גבוהה.
כשהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את רצועות חזה העוף, ומערבבים. לאחר כשתי דקות מוסיפים לווק את החצילים, הבצל, הפלפלים והעגבניות.
יוצקים את הרוטב, ומרתיחים במשך כחצי דקה, תוך כדי ערבוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0