המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן בווק בצל עד שקיפות, להוסיף את הפלפלים.
לטגן עד שהם מתרככים, בערך 7 דקות על להבה בינונית.
לבשל את אטריות הביצים לפי ההוראות על האריזה.
להוסיף את חזה העוף הפרוס לתוך הווק, להמשיך לטגן כשלוש דקות ולערבב כל העת.
להכניס לווק את השום.
מוסיפים את התבלינים לקערה, מערבבים הכל עם חצי כוס מים ושופכים לתוך הווק.
מוסיפים את אטריות הביצים, מבשלים עוד כמה דקות, ומוציאים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0