המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרה לחזה העוף: לערבב 2 שיני שום כתוש, 3 כפות שמן זית, כף שטוחה של מרק עוף וכף שטוחה חרדל איכותי.
להכניס את רצועות חזה העוף, עד כיסוי בתוך המשרה ולהניח בצד.
לשקף את הבצל בשמן הקנולה ולהוסיף את האטריות הדקות, עד לקבלת גוון מטוגן - לא יתר על המידה.
להוסיף את רצועות העוף תוך כדי ערבוב, להוסיף את הפתיתים ולערבב עם כף עץ.
להוסיף בכוס כף מרק עוף במים רותחים, תוך כדי ערבוב עדין.
לייצב את התבשיל בסיר ולהוסיף מים חמים, כמעט עד קצה התבשיל. להרתיח בסיר מכוסה, להנמיך לאש קטנה ולבשל כ-20 דקות.
לטעום, לתקן תיבול ולהגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0