המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה מחממים את השמן.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות. מתבלים את השמן בפפריקה ומלח, ומוסיפים את קוביות העגבניות ואחריהן את הכוסברה והשאטה.
מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים כ-45 דקות, עד לקבלת רוטב אדום סמיך.
מנערים את רצועות הדג ומוסיפים למחבת.
מפזרים מעל הדג את גרידת הלימון ומניחים מעל את הפלפלים החריפים.
מבשלים על אש נמוכה מאוד למשך 60 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0