המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לקערה את חומרי המרינדה (ברנדי, שמן, סויה, מלח ופלפל) ומערבבים היטב. מוסיפים את רצועות הסינטה ומשרים אותם במשך כ-60 דקות.
הכנת הרוטב: יוצקים את השמן לסיר קטן ומחממים. מוסיפים לסיר את השום והג'ינג'ר ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב למשך זמן קצר מאוד.
מוסיפים לסיר את הקארי האדום ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את יתרת מצרכי הרוטב, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מורידים את סיר הרוטב מהכיריים.
הכנת קוביות החצילים: יוצקים שמן עמוק לסיר ומחממים לטמפרטורה גבוהה. מקמחים היטב את קוביות החצילים ומכניסים בזהירות לסיר עם השמן החם. מטגנים אותן עד להזהבה.
מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר ומניחים בקערה עם נייר סופג.
מוסיפים לסיר עם השמן את קוביות הבצל והפלפלים ומטגנים במשך כ-2 דק'. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה עם החצילים.
מחממים בווק שלוש כפות שמן על להבה גבוהה. כשהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את רצועות הבשר ומערבבים.
לאחר כ-2 דק' מוסיפים לווק את החצילים, הבצל, הפלפלים והעגבניות. יוצקים את הרוטב ומרתיחים במשך כחצי דקה, תוך כדי ערבוב.
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את הבצל הירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0