הכנת פתיתי הבורגול: מרתיחים מים בסיר בינוני שמילאנו עד חציו. מוסיפים כף מלח ושופכים פנימה את הפתיתים. מערבבים היטב. נותנים לפתיתים להתבשל כ-8 דקות. מעבירים למסננת. שוטפים היטב את הפתיתים.
שלב 2
0 דקות
הכנת הרוטב: מטגנים בצל ב-3 כפות שמן זית עד הזהבה. מוסיפים פפריקה מתוקה, כף מלח, פלפל גרוס ולימון כבוש. מערבבים היטב ומוסיפים את פתיתי הבורגול. מערבבים היטב, מורידים מהאש, ומעבירים לקערת הגשה.
שלב 3
0 דקות
הכנת הפרגיות: מקפיצים את הפרגיות במחבת עם כף שמן זית עד לצריבה (כ-3 דקות מכל צד). ממליחים ומפלפלים, ומסדרים מעל קערת פתיתי הבורגול.
שלב 4
0 דקות
יוצקים מעל הכל 2 כפות סילאן, ומגישים חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
הכנת פתיתי הבורגול: מרתיחים מים בסיר בינוני שמילאנו עד חציו. מוסיפים כף מלח ושופכים פנימה את הפתיתים. מערבבים היטב. נותנים לפתיתים להתבשל כ-8 דקות. מעבירים למסננת. שוטפים היטב את הפתיתים.
שלב 2
מתוך
4
הכנת הרוטב: מטגנים בצל ב-3 כפות שמן זית עד הזהבה. מוסיפים פפריקה מתוקה, כף מלח, פלפל גרוס ולימון כבוש. מערבבים היטב ומוסיפים את פתיתי הבורגול. מערבבים היטב, מורידים מהאש, ומעבירים לקערת הגשה.
שלב 3
מתוך
4
הכנת הפרגיות: מקפיצים את הפרגיות במחבת עם כף שמן זית עד לצריבה (כ-3 דקות מכל צד). ממליחים ומפלפלים, ומסדרים מעל קערת פתיתי הבורגול.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים מעל הכל 2 כפות סילאן, ומגישים חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0