המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מניחים את השניצלים והקשיו על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים עד להזהבה כ-12 דקות.
במקביל, מרתיחים סיר גדול עם מים, מתבלים ב-2 כפות גדושות של מלח. חולטים את הברוקולי 5 דקות, ומוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה.
מרתיחים שוב את המים, חולטים את השעועית 3 דקות, ומסננים. מייבשים היטב את הברוקולי והשעועית על מגבת או נייר.
במחבת גדולה, או ווק, מחממים את השמן. מוסיפים את הברוקולי והשעועית ומקפיצים כ-5 דקות.
מוסיפים את השום, סויה, שמן שומשום, פלפל חריף, מלח ופלפל, ומקפיצים דקה נוספת. מורידים מהאש.
פורסים את השניצלים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ, מוסיפים למחבת יחד עם הלימון וגרידת לימון, ומערבבים יחד. מחלקים לצלחות הגשה, ובוזקים מעל שומשום. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0