המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.
מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים בגודלם, עוטפים כל אחד בניילון, ומאחסנים במקרר ל-30 דקות.
מקמחים את משטח העבודה, ומרדדים כל כדור למלבן ברוחב 10 ס"מ ובאורך 30 ס"מ.
מורחים על כל מלבן כמות נדיבה של ממרח חלבה, וזורים עליו את האגוזים והשוקולד.
מגלגלים את המלבנים לרולדות, ומהדקים את הקצוות.
פורסים אותן לפרוסות בעובי 3 ס"מ, ומניחים את הפרוסות בתבנית.
מברישים אותן בביצה הטרופה, וזורים עליהן מעט סוכר.
אופים בתנור כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב והבית מתמלא בניחוחות. מוציאים מהתנור ומצננים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0