המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משטחים את הבצק.
חוצים אותו לשני חלקים.
מורחים על כל חלק רוטב עגבניות ומפזרים את הגבינה והזיתים. (אפשר בשלב הזה להוסיף תוספות אהובות אחרות - תירס, פטריות ועוד).
מגלגלים כל חלק לרולדה דחוסה.
חותכים כל רולדה ל-9 שבלולים.
מסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2