המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משטחים את הבצק.
חוצים אותו לשני חלקים.
מורחים על כל חלק רוטב עגבניות ומפזרים את הגבינה והזיתים. (אפשר בשלב הזה להוסיף תוספות אהובות אחרות - תירס, פטריות ועוד).
מגלגלים כל חלק לרולדה דחוסה.
חותכים כל רולדה ל-9 שבלולים.
מסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2