המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל מרכיבי הבצק יחד: קמח מעורבב עם שמרים, פודינג, מלח, חלב, סוכר, שמן וביצה. יש לשים לב תחילה לערבב את הקמח עם השמרים ולאחר מכן להוסיף את שאר מרכיבי הבצק.
להתפיח חצי שעה עד שעה.
לאחר מכן מרדדים את כל הבצק למאין מלבן של חצי סנטימטר עובי.
מורחים מעל מעט חמאה ממוסת, מפזרים סוכר חום וקינמון.
אופציה מתוקה יותר, למרוח שוקולד נוטלה בנדיבות.
מגלגלים את הבצק לרולדה עגולה ועם סכין חמה חותכים לאורך ומניחים כל עיגול לקראת אפייה.
מעל מברישים עם ביצה עם מעט מים. משאירים עוד רבע שעה להתפחה ואופים 15 דקות בלבד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0