לשים את כל מרכיבי הבצק יחד: קמח מעורבב עם שמרים, פודינג, מלח, חלב, סוכר, שמן וביצה. יש לשים לב תחילה לערבב את הקמח עם השמרים ולאחר מכן להוסיף את שאר מרכיבי הבצק.
שלב 2
0 דקות
להתפיח חצי שעה עד שעה.
שלב 3
0 דקות
לאחר מכן מרדדים את כל הבצק למאין מלבן של חצי סנטימטר עובי.
שלב 4
0 דקות
מורחים מעל מעט חמאה ממוסת, מפזרים סוכר חום וקינמון.
שלב 5
0 דקות
אופציה מתוקה יותר, למרוח שוקולד נוטלה בנדיבות.
שלב 6
0 דקות
מגלגלים את הבצק לרולדה עגולה ועם סכין חמה חותכים לאורך ומניחים כל עיגול לקראת אפייה.
שלב 7
0 דקות
מעל מברישים עם ביצה עם מעט מים. משאירים עוד רבע שעה להתפחה ואופים 15 דקות בלבד.
שלב 1
מתוך
7
לשים את כל מרכיבי הבצק יחד: קמח מעורבב עם שמרים, פודינג, מלח, חלב, סוכר, שמן וביצה. יש לשים לב תחילה לערבב את הקמח עם השמרים ולאחר מכן להוסיף את שאר מרכיבי הבצק.
שלב 2
מתוך
7
להתפיח חצי שעה עד שעה.
שלב 3
מתוך
7
לאחר מכן מרדדים את כל הבצק למאין מלבן של חצי סנטימטר עובי.
שלב 4
מתוך
7
מורחים מעל מעט חמאה ממוסת, מפזרים סוכר חום וקינמון.
שלב 5
מתוך
7
אופציה מתוקה יותר, למרוח שוקולד נוטלה בנדיבות.
שלב 6
מתוך
7
מגלגלים את הבצק לרולדה עגולה ועם סכין חמה חותכים לאורך ומניחים כל עיגול לקראת אפייה.
שלב 7
מתוך
7
מעל מברישים עם ביצה עם מעט מים. משאירים עוד רבע שעה להתפחה ואופים 15 דקות בלבד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0