המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל מצרכי הבצק בקערת מעבד מזון, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שעה.
מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
מקציפים את החלבונים עם מלח וסוכר, לקצף מבריק ויציב.
מנפים על הקצף את אבקת הפודינג (וניל או שוקולד) דרך מסננת רשת, כדי למנוע גושים קטנים במלית, ובתנועת קיפול עדינות מבליעים את הפודינג (וניל או שוקולד) לתוך הקצף.
מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. משטחים את הקצף על עלי הבצק. מגלגלים בעדינות, וחותכים כל גליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
מניחים את הפרוסות על נייר האפייה כך שרואים את המלית.
אופים עד להזהבה יפה, מצננים היטב ושומרים בכלי סגור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0