מניחים את כל מצרכי הבצק בקערת מעבד מזון, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים עם מלח וסוכר, לקצף מבריק ויציב.
שלב 4
0 דקות
מנפים על הקצף את אבקת הפודינג (וניל או שוקולד) דרך מסננת רשת, כדי למנוע גושים קטנים במלית, ובתנועת קיפול עדינות מבליעים את הפודינג (וניל או שוקולד) לתוך הקצף.
שלב 5
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. משטחים את הקצף על עלי הבצק. מגלגלים בעדינות, וחותכים כל גליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
שלב 6
0 דקות
מניחים את הפרוסות על נייר האפייה כך שרואים את המלית.
שלב 7
0 דקות
אופים עד להזהבה יפה, מצננים היטב ושומרים בכלי סגור.
שלב 1
מתוך
7
מניחים את כל מצרכי הבצק בקערת מעבד מזון, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שעה.
שלב 2
מתוך
7
מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
שלב 3
מתוך
7
מקציפים את החלבונים עם מלח וסוכר, לקצף מבריק ויציב.
שלב 4
מתוך
7
מנפים על הקצף את אבקת הפודינג (וניל או שוקולד) דרך מסננת רשת, כדי למנוע גושים קטנים במלית, ובתנועת קיפול עדינות מבליעים את הפודינג (וניל או שוקולד) לתוך הקצף.
שלב 5
מתוך
7
מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. משטחים את הקצף על עלי הבצק. מגלגלים בעדינות, וחותכים כל גליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
שלב 6
מתוך
7
מניחים את הפרוסות על נייר האפייה כך שרואים את המלית.
שלב 7
מתוך
7
אופים עד להזהבה יפה, מצננים היטב ושומרים בכלי סגור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0