המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
חוצים את הפלפלים ומניחים בתבנית אפייה כשגבם מופנה מעלה.
לקלות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה.
לצנן את הפלפלים ולהסיר את הקליפה. לחתוך לרצועות ולהניח בקערה.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים.
לרדד כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
לפזר על המלבן שליש מרצועות הפלפלים הקלויים ולגרד מעל 1/3 מהגבינה הבולגרית.
לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
להניח על תבנית משומנת ולכסות במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0