המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש היטב את הקמח, המרגרינה ומעט מלח יחד ולהוסיף 3 כוסות מים רתוחים פושרים ואת החומץ ולהמשיך ללוש לבצק רך וחלק.
לחלק את הבצק לשישה חלקים. לרדד כל חלק של הבצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ. לפזר מעט קמח ולגלגל לרולדה. את הרולדה לחתוך ל-10 חלקים (בסוף התהליך אמורות לצאת 60 חתיכות).
מעצבים שבקיות: מרדדים כל חתיכה לעלה דק דק. חורצים לאורך פסים בעזרת גלגלת זיג זג ושומרים על שוליים של 1 ס"מ משני הצדדים.
אוחזים את השוליים השמאליים ומכווצים, מכווצים גם את השוליים מצד ימין - כך שנוצרת מעין סירה.
מתחילים מחצי הכמות, ומטגנים בשמן עמוק. אחר כך ממשיכים עם השאר.
לסירופ: מערבבים 2 כוסות מים, סוכר וכף לימון עד שהסוכר נמס לחלוטין ויוצים מעל השבקיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0