ללוש היטב את הקמח, המרגרינה ומעט מלח יחד ולהוסיף 3 כוסות מים רתוחים פושרים ואת החומץ ולהמשיך ללוש לבצק רך וחלק.
שלב 2
0 דקות
לחלק את הבצק לשישה חלקים. לרדד כל חלק של הבצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ. לפזר מעט קמח ולגלגל לרולדה. את הרולדה לחתוך ל-10 חלקים (בסוף התהליך אמורות לצאת 60 חתיכות).
שלב 3
0 דקות
מעצבים שבקיות: מרדדים כל חתיכה לעלה דק דק. חורצים לאורך פסים בעזרת גלגלת זיג זג ושומרים על שוליים של 1 ס"מ משני הצדדים.
שלב 4
0 דקות
אוחזים את השוליים השמאליים ומכווצים, מכווצים גם את השוליים מצד ימין - כך שנוצרת מעין סירה.
שלב 5
0 דקות
מתחילים מחצי הכמות, ומטגנים בשמן עמוק. אחר כך ממשיכים עם השאר.
שלב 6
0 דקות
לסירופ: מערבבים 2 כוסות מים, סוכר וכף לימון עד שהסוכר נמס לחלוטין ויוצים מעל השבקיות.
שלב 1
מתוך
6
ללוש היטב את הקמח, המרגרינה ומעט מלח יחד ולהוסיף 3 כוסות מים רתוחים פושרים ואת החומץ ולהמשיך ללוש לבצק רך וחלק.
שלב 2
מתוך
6
לחלק את הבצק לשישה חלקים. לרדד כל חלק של הבצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ. לפזר מעט קמח ולגלגל לרולדה. את הרולדה לחתוך ל-10 חלקים (בסוף התהליך אמורות לצאת 60 חתיכות).
שלב 3
מתוך
6
מעצבים שבקיות: מרדדים כל חתיכה לעלה דק דק. חורצים לאורך פסים בעזרת גלגלת זיג זג ושומרים על שוליים של 1 ס"מ משני הצדדים.
שלב 4
מתוך
6
אוחזים את השוליים השמאליים ומכווצים, מכווצים גם את השוליים מצד ימין - כך שנוצרת מעין סירה.
שלב 5
מתוך
6
מתחילים מחצי הכמות, ומטגנים בשמן עמוק. אחר כך ממשיכים עם השאר.
שלב 6
מתוך
6
לסירופ: מערבבים 2 כוסות מים, סוכר וכף לימון עד שהסוכר נמס לחלוטין ויוצים מעל השבקיות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0