המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב הכל לבצק אחיד וגמיש.
לתת לבצק לנוח חצי שעה.
לחלק לכדורים ולתת להם לנוח רבע שעה.
לפתוח כל כדור לעלה כמו שפותחים לרולדה.
למרוח שמן ולפזר קמח ולגלגל לרולדה.
לתת לרולדה לנוח חצי שעה.
לחתוך את הרולדה לחתיכות כמו שחותכים בגלילות תמרים.
להניח את הרולדה לרוחב ואז עם מערוך לרדד לעלה דק מאוד.
לחרוץ פסים עם סכין בלי להגיע לדפנות. נוצר מעין מלבן ארוך עם חתכים לרוחבו.
לאחוז בשני הצדדים ובתנועת סיבוב לקפל למעין פרח שושנה.
לטגן בשמן חם עד שמזהיב.
להרתיח ולבשל לסירופ סמיך את כל המרכיבים.
לטבול את השבקיה כשהעוגיה קרה לחלוטין והסירופ פושר.
לפזר שומשום.
אותו התהליך עד שפותחים את החתיכה לעלה ואז בקצה שמים מילוי ומגלגלים.
חשוב ביותר בזמן הטיגון להניח בעדינות את הסיגר על הסגירה שעשינו, כך הסיגר לא נפתח.
אני ממלא בקרם שקדים- (מרציפן)- מרוזיה - קוקוס עם דבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0