המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את החמאה בקערה עם המים הרותחים עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח ולשים עד לבצק רך ולא דביק, אם דביק להוסיף טיפה שמן.
מחלקים לעיגולים על משטח משומן ומכסים במגבת כחצי שעה.
מרדדים עם מערוך כל עיגול וחורצים בו 3 חריצים עם סכין.
מטגנים בשמן עמוק חם מאוד עד להזהבה קלה.
מוציאים מהשמן וטובלים בסירופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0