המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח, המים, השמן, החומץ והמלח, ולשים לבצק אחיד וחלק (מומלץ ביד).
עוטפים את הבצק בניילון ונותנים לו לנוח למשך 60-90 דקות בטמפרטורת החדר.
מרדדים את הבצק לעובי של 1-1.5 ס"מ, וקורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס.
צובטים את הבצק מסביב ובצפיפות, לקבלת עוגייה בצורת כתר.
מחממים בסיר או מחבת עמוקים את השמן.
מטגנים עד הזהבה, תוך שהופכים את הבצק שוב ושוב כדי לעזור לו לקבל את צורתו.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומצננים מעט.
בינתיים מכינים את סירופ הסוכר. מביאים לרתיחה את המים, הסוכר, הג'ינג'ר והלימון. מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל ברתיחה, תוך ערבוב, כ-7 דקות.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה 3-4 דקות, תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ סוכר.
טובלים את העוגיות בסירופ ומצפים בשומשום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0