המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את כל התבלינים היבשים לתוך מטחנת תבלינים\קפה וטוחנים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה (הכמות הזו תספיק להכנת 3-4 מנות שווארמה).
לוקחים שני שליש מתערובת התבלינים ושומרים בצנצנת, את השליש הנוסף שומרים להכנת המנה.
קוצצים את חזה ההודו על קרש חיתוץ בעזרת סכין חדה לפרוסות דקות / שבבים, מסירים כל חלק קשה או גידי מהבשר.
חותכים את שומן הכבש לקוביות בגודל 1/2 ס"מ, מחממים ווק או מחבת כבדה ומטגנים בתוכה את קוביות השומן (ניתן להחליף בכל שמן אחר בעל טמפרטורת שריפה גבוהה כמו שמן קנולה לדוגמא).
כאשר קוביות השומן מתחילות להישרף מסירים אותן בכף מחוררת, מכניסים את הבצל הקצוץ ומטגנים כדקותיים, מניחים מעל את בשר ההודו.
מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 7 דקות עד להשחמה.
מוסיפים את תערובת התבלין שהכנו מראש עם השום הטרי הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם "קריספי" של השווארמה.
ניתן לאכול בפיתה או בצלחת עם אורז וכדומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0