בקערה מערבבים את כל יתרת החמרים (ללא השומן) עם מעט מאוד מים לקבלת משרה לבשר.
שלב 3
0 דקות
מושחים את הבשר במשרה מכל צדדיו ומניחים בקערה במקרר ללילה לספיגת כל הטעמים.
שלב 4
0 דקות
למחרת פורסים פרוסות של שומן כבש, מדליקים את המנגל ומניחים את השווארמה על האש כשעל כל נתח שווארמה מניחים חתיכת שומן (יש לדאוג לא לשים את הבשר קרוב מאוד לאש לבל ייחרך).
שלב 5
0 דקות
הופכים מידי פעם את הבשר ומניחים שוב מעל חתיכות שומן, כדי שהשומן יטפטף על הבשר.
שלב 6
0 דקות
על קרש חיתוך פורסים את הבשר לחתיכות קטנות כמו במסעדות שווארמה (אפשר לפרוס גם את השומן לאחר צריבה חזקה על האש) ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
פורסים את הבשר לפרוסות כמו שניצל בעובי 1 סנטימטר.
שלב 2
מתוך
6
בקערה מערבבים את כל יתרת החמרים (ללא השומן) עם מעט מאוד מים לקבלת משרה לבשר.
שלב 3
מתוך
6
מושחים את הבשר במשרה מכל צדדיו ומניחים בקערה במקרר ללילה לספיגת כל הטעמים.
שלב 4
מתוך
6
למחרת פורסים פרוסות של שומן כבש, מדליקים את המנגל ומניחים את השווארמה על האש כשעל כל נתח שווארמה מניחים חתיכת שומן (יש לדאוג לא לשים את הבשר קרוב מאוד לאש לבל ייחרך).
שלב 5
מתוך
6
הופכים מידי פעם את הבשר ומניחים שוב מעל חתיכות שומן, כדי שהשומן יטפטף על הבשר.
שלב 6
מתוך
6
על קרש חיתוך פורסים את הבשר לחתיכות קטנות כמו במסעדות שווארמה (אפשר לפרוס גם את השומן לאחר צריבה חזקה על האש) ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0