המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הבצלים לרצועות.
מחממים ווק ויוצקים לתוכו את השמן. מקפיצים שלושת רבעי מרצועות הבצל בשמן במשך דקה.
מוסיפים את השום, הבצל הירוק, הג'ינג'ר והפלפל החריף ומקפיצים עוד דקה.
מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שהבשר עשוי.
מוסיפים את הסויה (ורוטב הברביקיו, אם יש) ומערבבים.
ממש לפני ההגשה מערבבים לתוך התבשיל את הבצל הנותר והבזיליקום. נותנים לסועדים רבעי לימונים לסחיטה מעל לבשר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0