המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת גדול ומטגנים את פרוסות הפלפל עד הזהבה.
מוסיפים את הפטריות לטיגון קצר ומערבבים, עד שהפטריות מתכווצות ומאבדות נוזלים.
מתבלים, ומערבבים היטב.
מוכן להיכנס לתוך הפיתה החמה והשרופה מעט עם עמבה וטחינה גולמית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0