המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הפרגיות לרצועות דקות.
שמים את הנתחים בקערה עם תבלין על האש, פפריקה, אבקת מרק עוף אסם, פלפל שחור ושמן ומערבבים,
מכסים בכלי נפרד ומכניסים למקרר לשעתיים.
פורסים בצל לרצועות ומטגנים במעט שמן.
מוסיפים למחבת את הבשר המושרה ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מוכן.
מוסיפים כפית שום כתוש ומערבבים היטב על אש קטנה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0