המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל ואת הפלפל האדום לרצועות דקות וקצרות ומטגנים בשמן זית עד שהבצל מזהיב והפלפל האדום מתרכך.
מוסיפים שקית שווארמה מן הצומח.
ממשיכים לטגן כ-10 דקות על אש בינונית-גבוהה ומערבבים מדי פעם.
מוסיפים פלפל ופפריקה לפי הטעם.
לקראת סיום סוחטים פנימה מיץ מחצי לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0