המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את נתחי השומר בתבנית פיירקס גדולה כך שיסתדרו בבלגן נחמד בשכבה אחת.
מערבבים את כל יתר החומרים, יוצקים על השומר והופכים אותו ברוטב כמה פעמים, שייטבל היטב.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום מקסימלי חצי שעה.
מסירים את נייר הכסף והופכים את נתחי השומר בעדינות בתוך התבנית, לטבילה נוספת ברוטב.
מניחים את התבנית תחת הגריל. צורבים את השומר היטב במשך כ-20 דקות. שולי הנתחים צריכים להיצרב ממש (אבל זהירות, לא לשרוף!).
אם אין סירופ מייפל אפשר להחליף אותו בשלוש כפות סוכר, אבל עדיף להשקיע בסירופ כי הנוזלים מחלחלים אל בין שכבות השומר ועושות לו רק טוב.
ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0